Lediga kontor Norrmalm

Vi har samlat uppdaterade lediga kontorslokaler över hela Norrmalm, från professionella fastighetsbolag och kontorshotell med transparenta hyresuppgifter och villkor. Kontakta vårt team nu eller fyll i dina sökkriterier nedan så för att få en presentation med relevanta kontorsförslag inom 24 timmar!

Omgivning

Norrmalm är hjärtat av Stockholms affärsliv och erbjuder en dynamisk och stimulerande miljö för företag i alla storlekar. Med sitt centrala läge är Norrmalm perfekt för företag som söker att etablera sig eller expandera i Stockholm. Här finner du en blandning av moderna skyskrapor och historiska byggnader som tillsammans skapar en unik affärsmiljö. Norrmalm är hem till många av Sveriges största företag och organisationer samt ett brett utbud av startups och kreativa byråer, vilket gör det till en smältdegel av innovation och affärsmöjligheter.

Kommunikationer

  • Tunnelbana och Tåg: Centralstationen och T-Centralen erbjuder oslagbara kommunikationsmöjligheter, med tillgång till både tunnelbanans samtliga linjer och fjärrtåg.
  • Bussar: Ett omfattande nätverk av busslinjer förbinder Norrmalm med resten av Stockholm och närliggande områden, vilket förenklar pendling för anställda och besök.
  • Cykelpendlare: Ett väldesignat nät av cykelbanor och tillgänglighet till stadscyklar gör det bekvämt för medarbetare att cykla till arbetet.
  • Bilåtkomst: Trots sitt centrala läge erbjuder Norrmalm tillgänglighet till flera stora vägar och parkeringsmöjligheter för företag.

Service

Norrmalm erbjuder ett rikt utbud av tjänster och bekvämligheter för företag:

  • Mångsidiga lunchalternativ från snabbmat till gourmetrestauranger, perfekt för affärsluncher eller informella möten.
  • Kaffebarer och caféer på varje hörn som erbjuder utmärkta mötesplatser för affärer eller ett snabbt fikabreak.
  • Shopping och service: Drottninggatan och dess närområden har ett brett utbud av affärer, tjänster och underhållning som möter alla tänkbara behov.
  • Hälsovårdstjänster med lättillgängliga vårdcentraler och apotek för att stödja medarbetarnas välbefinnande.

Parkering

För företag som behöver parkeringslösningar erbjuder Norrmalm flera alternativ, från offentliga parkeringsgarage till hyrda parkeringsplatser, som underlättar för både anställda och gäster.

Snabbfakta om kontorslokaler på Norrmalm
De mest populära kontorsadressernaMäster Samuelsgatan, Sveavägen, Drottninggatan, Kungsgatan, Jakobsbergsgatan, Vasagatan
Den genomsnittliga storleken på lediga lokaler150 - 2 000 kvm
Den genomsnittliga hyresnivån8 500 kr/kvm/år
Den vanligaste hyreskontraktslängden3 år
Norrmalm, 195 kvm

Välkommen till detta smakfulla kontor med fanstastiskt stora fönster mot Mood-gallerian och de somrigt myllrande gågatan Jakobsbergsgatan. Lokalen har en fin mix av mötesrum i olika storlekar och ett representativt kontorslandskap, integrerat med pentry och lounge. På innergården finns härliga ytor för lunch, event och bouleturnering. Cykelgarage, mötesrum/coworking samt dusch- och omklädning i fastigheten gör detta till en lokal där man har all service man kan önska sig.

Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. I entréplan återfinns Verkstan, vår coworkingmiljön för våra hyresgäster. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.

Vasastan, 120 kvm

Lokalen ligger 1 tr upp med bra takhöjd och gott om ljusinsläpp. En smart uppdelning med separata rum, pentry och öppen arbetsyta. Flexibel att forma efter behov.

Nytt avtal skrivs på 3 år med hyresvärden. Tillträde enligt överenskommelse.

OBS! Bilder i annonsen är referensbilder från en liknande yta i fastigheten.

Norrmalm, 153 kvm

Nu finns chansen att hyra ett mycket trevligt kontor centralt på Vasagatan. Fastigheten är placerad mittemot Arlanda Express och i porten möts man av en representativ entré.

Lokalen har en storrumslösning i fil med ljusa fönster och gedigen takhöjd som ger en rymlig känsla. Två mindre samtalsrum, pentry samt två wc varav en med dusch. Välbevarad fiskbensparkett och genomgående gedigna materialval ger en kvalitetskänsla i lokalen. Bra modern ventilation med kyla garanterar ett bra inomhusklimat och yteffektivitet.

Norrmalm, 200 kvm

Nu finns chansen att hyra en mycket trevlig kontorslokal med närhet till både Centralstation och pulsen på Drottninggatan.

Fastigheten har ett representativt trapphus med bevarade originaldetaljer.

Lokalen har stora ljusa fönster och bra takhöjd vilket ger en luftig känsla. Den är uppdelad i en stor öppen arbetsyta, större konferensrum, mötesrum, lounge, vilorum, avskiljt pentry samt två wc och dusch. Lokalen kan även anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

De två första bilderna är visionsbilder.

Norrmalm, 600 kvm

En lokal som bjuder in till puls och rörelse både innanför och utanför husets väggar. Med två ingångar till kontoret blir det lätt att skapa en lounge- och mötesdel för det externa och en för det interna med öppna ytor. Utsikten över Sergels torgs myller och liv går endast att få i Femte Hötorgshuset.

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 5 mötesrum, 2 tysta rum och en reception med loungedel.

  • Hyra: ca 481 000 kr/mån totalt (inkl. driftkostnad och fastighetsskatt).
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
Vilka områden är ni intresserade av?

Vänligen markera åtminstone kryssrutan

Antal medarbetare / skrivbord:
0
100 000
Total hyra per månad: 0 kr
Din e-post-adress:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FAQ

Vad händer efter att jag skickar in Office Matcher-förfrågan?

Vi matchar era behov mot vår interna databas som innefattar 1000+ lediga lokaler, och återkommer med skräddarsydda förslag inom 24 h. Ni slipper maila/ringa runt till olika hyresvärdar/mäklare och får således allt underlag samlat på samma plats, inklusive hyresuppgifter. Givetvis utgår vi ifrån er unika situation och för gärna dialog tills vi hittar rätt kontor.

Vi söker nytt kontor - vad är viktigt att tänka på?

Antal medarbetare/arbetsplatser: Hur många är ni idag och hur många väntas ni vara inom 6-12 månader? Detta avgör vilken typ av hyresvärd som kan matcha era behov.

Egen lokal hos fastighetsägare eller rum på kontorshotell: Detta val står många bolag inför, där egen lokal vanligtvis innebär längre hyresavtal (3+ år), medan kontorshotell ofta erbjuder flexibilitet. Det finns fler parametrar att ta hänsyn till, såsom tillgång till mötesrum, möbler/inredning, reception, etc. Vi hjälper er att jämföra för- och nackdelarna med de olika alternativen så att ni känner er trygga inför valet av nytt kontor.

Vad kostar Officematchers tjänst?

Tjänsten kostar ingenting för kontorssökande företag.

Vi ersätts av fastighetsägarna och kontorshotellen, då vår tjänst besparar dem tid och resurser - därmed är hyresnivån densamma, oavsett om ni tar hjälp av oss eller kontaktar diverse hyresvärd på egen hand.