Lediga kontor Solna

Vi har samlat uppdaterade lediga kontorslokaler över hela Solna, från professionella fastighetsbolag och kontorshotell med transparenta hyresuppgifter och villkor. Kontakta vårt team nu eller fyll i dina sökkriterier nedan så för att få en presentation med relevanta kontorsförslag inom 24 timmar!

Omgivning

Solna, beläget strax norr om Stockholm, har snabbt vuxit till en av de mest dynamiska affärsområdena i regionen. Med sin närhet till både Stockholms innerstad och naturområden som Hagaparken, erbjuder Solna en unik mix av stadsnära och gröna miljöer. Området är känt för sin moderna infrastruktur och har blivit en hubb för företag inom life science, teknik och media. Mall of Scandinavia och Friends Arena, tillsammans med Solnas växande företagsparker, bidrar till en levande och inspirerande affärsmiljö där företag kan nätverka och utvecklas.

Kommunikationer

  • Pendeltåg: Solna station och Sundbybergs centrum erbjuder snabba och bekväma pendeltågsförbindelser till Stockholm city och Mälardalens övriga delar.
  • Tunnelbana: Solna är också väl förbundet med tunnelbanans blå linje, vilket gör det enkelt för anställda och kunder att nå kontoren.
  • Bussar: Ett omfattande nätverk av busslinjer förbinder Solna med närliggande områden och Stockholms innerstad.
  • Bilåtkomst: Goda vägförbindelser och tillgänglighet till E4:an och E18 gör det lätt för de som reser med bil. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området, inklusive vid större företagskomplex och shoppingcentra.

Service

Solna erbjuder ett omfattande utbud av tjänster och bekvämligheter för företag:

  • Variation av matställen och caféer, från snabbmat till finare restauranger, perfekta för både affärsluncher och informella möten.
  • Shopping och service, med ett av Skandinaviens största shoppingcentra och diverse serviceinrättningar inom räckhåll.
  • Rekreativa ytor, som Hagaparken och Råstasjön, erbjuder fantastiska möjligheter för utomhusaktiviteter och teambuilding.
  • Moderna konferenscenter som möjliggör allt från små möten till stora företagsevent.

Parkering

Med en växande infrastruktur och nya företagsparkers utveckling, har Solna säkerställt goda parkeringsmöjligheter både för företag och besökare. Det finns flera parkeringsgarage och markerade parkeringsplatser tillgängliga, särskilt i närheten av större företagskvarter och shoppingcentra.

Snabbfakta om kontorslokaler på Solna
De mest populära kontorsadressernaArenastaden, Solna Business Park, Drottning Kristinas Esplanad, Gustav III:s Boulevard, Solna centrum, Solna strand, Sundbybergsvägen
Den genomsnittliga storleken på lediga lokaler300 - 4 000 kvm
Den genomsnittliga hyresnivån3 000 kr/kvm/år
Den vanligaste hyreskontraktslängden3 år
Solna, 306 kvm

Unik chans till ett toppmodernt kontor om 306 kvm med mycket bra läge invid E4:an. Fastigheten har ett fantastiskt skyltläge. Med flexibel planlösning finns det potential till såväl arbete i öppet landskap som i projektrum och enskilda rum.Som hyresgäst i fastigheten har du tillgång till konferensrum och reception om så önskas. Dessa delas med övriga hyresgäster i fastigheten. Vid entrén finns ett härligt café och restaurang, och utöver detta har du ett brett utbud av lunchrestauranger i närområdet. Utöver detta finns omklädningsrum, cykelrum, vaktmästare och posthantering. Grannfastigheten erbjuder ett fräscht och nybyggt gym högst upp, där det även finns ett stort garage.Fastigheten ligger i en ny urban och växande stadsdel som erbjuder bra kommunikationer med såväl kollektivtrafik som bil.

Kontorsdelen är luftig med öppet landskap och flertalet mötes- och samtalsrum av olika storlekar. Lokalen har gott om WC. I anslutning till lokalen finns en gemensam loungeyta.

Solna, 545 kvm

Högst upp i huset ligger denna lokal med öppen planlösning. Det höga läget i fastigheten gör att ljuset flödar in i lokalen och den vidsträckta utsikten är slående. Skyltläget är optimalt mot Solnavägen och det förbipasserande pendeltåget – tusentals människor ser just ert företagsnamn.

Entrén är välkomnande där besökare och kunder kan vänta inför möten som med fördel hålls i det stora mötesrummet. Fler mötesrum och större konferensrum finns i den gemensamma konferensavdelningen på entréplanet. Lokalen har access via hiss till lastkajen i garaget.

Lokalen klarar ca 37 arbetsplatser i traditionell sittning och har ett trivsamt pentry. Fastigheten erbjuder gemensam reception, lunchrestaurang, gym och välutrustad konferensavdelning. Parkering erbjuds i garage och utomhus.

Solna, 260 kvm

I trevliga Solna Strand kan fastighetsägaren nu erbjuda 4 st lokaler om 260, 262, 284 resp 298 kvm.

Nyrenoverade och effektiva lokaler med fantastiskt läge ut mot Bällstaviken och ca 2 min promenad till T-bana Solna Strand. Ljusinsläpp från de stora fönsterna skapar härligt dagsljus för ett trivsamt kontor som nu kan bli er nya arbetsplats. Fastigheten är miljöcertifierad LEED Gold, flexibel, modern och andas nytänkande. Här är ni nära naturen, vattnet och har alla möjligheter att kombinera jobb med vardagsmotion.

Solna, 121 kvm

Här erbjuds ni moderna och trivsamma ytor med arbetsplatser för ca. 10 personer, ett mötesrum och pentry. Lokalen är belägen i ett torn som står på innergården av en toppmodern lokal där man blir granne med bland andra Svenska Fotbollsförbundet och Carlsberg. I huset finner ni även den trevliga ljusgården där man kan avnjuta en lunch eller fika.

  • Hyra: ca 43 200 kr/mån totalt (inkl. driftkostnad och fastighetsskatt).
  • Tillträde: enligt överenskommelsen.
Solna, 279 kvm

Välkommen till denna fina lokal som passar utmärkt för det mindre bolaget!

Här får ni som hyresgäst ett rumsindelat kontor som har plats för 19 medarbetare och två mötesrum. Kontoret är ljust och i gott skick och planlösningen består av ett öppet landskap och ett rumsindelat kontor. Kontoret har också tillgång till ett internt gym i fastigheten, vilket är mycket praktiskt för medarbetare som gärna vill träna under dagen.

Det finns även ett cykelrum, vilket är perfekt för medarbetare som cyklar till jobbet.

För dem som behöver parkera bil finns det garage/parkering tillgängligt i och utanför fastigheten, vilket är mycket bekvämt.

Vilka områden är ni intresserade av?

Vänligen markera åtminstone kryssrutan

Antal medarbetare / skrivbord:
0
100 000
Total hyra per månad: 0 kr
Din e-post-adress:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FAQ

Vad händer efter att jag skickar in Office Matcher-förfrågan?

Vi matchar era behov mot vår interna databas som innefattar 1000+ lediga lokaler, och återkommer med skräddarsydda förslag inom 24 h. Ni slipper maila/ringa runt till olika hyresvärdar/mäklare och får således allt underlag samlat på samma plats, inklusive hyresuppgifter. Givetvis utgår vi ifrån er unika situation och för gärna dialog tills vi hittar rätt kontor.

Vi söker nytt kontor - vad är viktigt att tänka på?

Antal medarbetare/arbetsplatser: Hur många är ni idag och hur många väntas ni vara inom 6-12 månader? Detta avgör vilken typ av hyresvärd som kan matcha era behov.

Egen lokal hos fastighetsägare eller rum på kontorshotell: Detta val står många bolag inför, där egen lokal vanligtvis innebär längre hyresavtal (3+ år), medan kontorshotell ofta erbjuder flexibilitet. Det finns fler parametrar att ta hänsyn till, såsom tillgång till mötesrum, möbler/inredning, reception, etc. Vi hjälper er att jämföra för- och nackdelarna med de olika alternativen så att ni känner er trygga inför valet av nytt kontor.

Vad kostar Officematchers tjänst?

Tjänsten kostar ingenting för kontorssökande företag.

Vi ersätts av fastighetsägarna och kontorshotellen, då vår tjänst besparar dem tid och resurser - därmed är hyresnivån densamma, oavsett om ni tar hjälp av oss eller kontaktar diverse hyresvärd på egen hand.