Lediga kontor Östermalm

Vi har samlat uppdaterade lediga kontorslokaler över hela Östermalm, från professionella fastighetsbolag och kontorshotell med transparenta hyresuppgifter och villkor. Kontakta vårt team nu eller fyll i dina sökkriterier nedan så för att få en presentation med relevanta kontorsförslag inom 24 timmar!

Omgivning

Östermalm, med sin ståtliga elegans och historiska vingslag, utgör hjärtat av Stockholm. Här blandas klassisk arkitektur med modern design, och det är ett av stadens mest eftertraktade områden för både boende och företag. Med sina breda boulevarder, grönskande parker som Humlegården och Kungliga Djurgården, samt närheten till Stockholms ström, erbjuder Östermalm en unik kombination av stadspuls och naturupplevelser. Stadsdelen är även känt för sina exklusiva shoppinggator som Biblioteksgatan och Östermalmstorg, där internationella lyxvarumärken samsas med lokala designers och konsthantverk.

Kommunikationer

  • Tunnelbana: Röda linjen betjänar Östermalm med flera stationer, däribland Östermalmstorg och Karlaplan, vilket gör det smidigt att nå resten av Stockholm.
  • Buss: Flera busslinjer förbinder Östermalm med stadens övriga delar, inklusive linjerna 1, 2 och 4 som erbjuder god täckning genom området.
  • Cykel: Med välutvecklade cykelvägar är Östermalm lättillgängligt på två hjul, och stadscyklar finns tillgängliga för uthyrning.
  • Bil: Via Strandvägen och Valhallavägen är det lätt att nå både innerstaden och de större utfartsvägarna.

Service

  • Östermalm är känt för sitt rika utbud av service och bekvämligheter. Här finns:
  • Marknadsplatsen Östermalmshallen, med sitt breda utbud av delikatesser, matställen och specialaffärer.
  • Ett stort antal restauranger och caféer som erbjuder allt från traditionell svensk husmanskost till internationella gourmetupplevelser.
  • Utmärkta shoppingmöjligheter, med ett brett spektrum av boutiquer, inredningsaffärer och gallerior.
  • Hälso- och sjukvårdstjänster, inklusive flera privata och offentliga vårdcentraler och apotek.

Parkering

Trots sitt centrala läge erbjuder Östermalm goda parkeringsmöjligheter, med flera parkeringshus och gatumarkparkering. Det finns även dedikerade områden för boendeparkering, vilket underlättar för både besökare och boende i området.
Östermalm står som symbol för Stockholm på sitt mest storslagna och erbjuder en livsmiljö där tradition möter nutid. Här kan företag och deras medarbetare njuta av en hög livskvalitet med tillgång till det bästa av vad Stockholm har att erbjuda.

Snabbfakta om kontorslokaler på Östermalm
De mest populära kontorsadressernaLinnégatan, Östermalmsgatan, Engelbrektsgatan, Strandvägen, Karlavägen
Den genomsnittliga storleken på lediga lokaler50 - 700 kvm
Den genomsnittliga hyresnivån8500 kr/kvm/år
Den vanligaste hyreskontraktslängden3 år
Östermalm, 145 kvm

Upptäck möjligheterna att skapa en idealisk arbetsplats i denna fantastiska sekelskifteslokal om 145 kvm på Artillerigatan 42.

Den rumsindelade planlösningen gör det möjligt att skapa olika arbetsområden, mötesplatser och kreativa utrymmen, vilket ger en flexibilitet som passar olika verksamheter. Den väl tilltagna takhöjden bidrar till en känsla av rymd vilket skapar en behaglig arbetsmiljö.

Dessutom ingår ett praktiskt pentry och en toalett, vilket gör det bekvämt för ditt team att arbeta effektivt utan att kompromissa med bekvämligheten.

Belägen på Artillerigatan 42 har denna kontorslokal ett strategiskt läge som ger närhet till stadens puls samtidigt som den är inbäddad i den historiska och etablerade atmosfären i området. Oavsett om du driver ett växande företag eller behöver en plats för kreativt arbete, erbjuder denna lokal det perfekta utrymmet för att möta dina verksamhetsbehov.

Ta steget mot att skapa en arbetsmiljö där historia möter modernitet och där varje detalj är noggrant utformad för att stödja din verksamhet.

Östermalm, 93 kvm

Nu finns möjlighet att hyra detta trevliga kontor på bästa adress mitt emellan City och Östermalm. Lokalen hyrs ut i andra hand och renoveras upp till hög standard. Som tillträdande hyresgäst får ni en helt egen yta med plats för ca 8-10 arbetsplatser.

Huset håller en mycket hög servicenivå med gemensam reception, lounge, konferensytor med mera.

Gärdet, 429 kvm

Välkomna till denna lokal där du har hela bottenvåningen på 306 kvm att utforma efter era behov. Utöver detta finns även lager i källaren på 123 kvm. Lokalen präglas av fint ljusinsläpp från stora fönster som löper längs med lokalens alla ytterväggar. Här har ni behagligt promenadavstånd från Gärdets tunnelbanestation samt innerstadsbussar.

Det finns ett gott utbud på lunchställen i närområdet såsom populära Lulu Sushi och Phils Burger etc.

Östermalm, 116 kvm

Upptäck den perfekta arbetsplatsen i hjärtat av Stockholm! Denna fantastiska kontorslokal om 116 kvm är belägen intill Stureplan med en förtrollande utsikt mot den grönskande Humlegårdsparken. Kontorslokalen ligger en trappa upp i fastigheten och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö som kombinerar komfort och produktivitet.

Den smarta och kreativa planlösningen ger en dynamisk atmosfär med öppet landskap, privat kontorsutrymme och trevligt mötesrum. Här finns alla förutsättningar för att främja samarbete och kreativitet bland ditt team.

I lokalens bekvämligheter ingår ett pentry samt två toaletter varav en är utrustad med dusch.
Dessutom har du privilegiet att ta del av en fastighetens innergård, perfekt för avkopplande pauser eller möten utomhus. Här kan du och ditt team njuta av frisk luft och en avkopplande atmosfär mitt i stadens pulserande centrum.

Denna kontorslokal är det optimala valet för företag som söker en centralt belägen arbetsplats. Ta chansen att skapa en arbetsmiljö där både trivsel och effektivitet står i fokus.

Östermalm, 130 kvm

Nu finns chansen att hyra en trevlig källarlokal precis runt hörnet om Humlegården och Stureplan.

Lokalen har en stor öppen arbetsyta med integrerat pentry, förråd samt wc. Pentryt och wc har nyligen genomgått en renovering och är av hög kvalité. Det finns även möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning för att passa just er verksamhet. I mitten av lokalen finns glaslanterniner med högre takhöjd och bra ljusinsläpp från fastighetens innergård. Lokalen lämpar sig både för kontor, showroom och foto/musikstudio. Lokalen är ljudtestad för musikproduktion.

OBS! Låg takhöjd i delar av lokalen.

Lokalen hyrs ut till förmånliga villkor.

Vilka områden är ni intresserade av?

Vänligen markera åtminstone kryssrutan

Antal medarbetare / skrivbord:
0
100 000
Total hyra per månad: 0 kr
Din e-post-adress:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FAQ

Vad händer efter att jag skickar in Office Matcher-förfrågan?

Vi matchar era behov mot vår interna databas som innefattar 1000+ lediga lokaler, och återkommer med skräddarsydda förslag inom 24 h. Ni slipper maila/ringa runt till olika hyresvärdar/mäklare och får således allt underlag samlat på samma plats, inklusive hyresuppgifter. Givetvis utgår vi ifrån er unika situation och för gärna dialog tills vi hittar rätt kontor.

Vi söker nytt kontor - vad är viktigt att tänka på?

Antal medarbetare/arbetsplatser: Hur många är ni idag och hur många väntas ni vara inom 6-12 månader? Detta avgör vilken typ av hyresvärd som kan matcha era behov.

Egen lokal hos fastighetsägare eller rum på kontorshotell: Detta val står många bolag inför, där egen lokal vanligtvis innebär längre hyresavtal (3+ år), medan kontorshotell ofta erbjuder flexibilitet. Det finns fler parametrar att ta hänsyn till, såsom tillgång till mötesrum, möbler/inredning, reception, etc. Vi hjälper er att jämföra för- och nackdelarna med de olika alternativen så att ni känner er trygga inför valet av nytt kontor.

Vad kostar Officematchers tjänst?

Tjänsten kostar ingenting för kontorssökande företag.

Vi ersätts av fastighetsägarna och kontorshotellen, då vår tjänst besparar dem tid och resurser - därmed är hyresnivån densamma, oavsett om ni tar hjälp av oss eller kontaktar diverse hyresvärd på egen hand.