Lediga kontor Täby

Vi har samlat uppdaterade lediga kontorslokaler över hela Täby, från professionella fastighetsbolag och kontorshotell med transparenta hyresuppgifter och villkor. Kontakta vårt team nu eller fyll i dina sökkriterier nedan så för att få en presentation med relevanta kontorsförslag inom 24 timmar!

Omgivning

Täby kombinerar det bästa av två världar: närheten till Stockholms puls och en lugn, naturnära omgivning. Det är en attraktiv plats för företag som söker en harmonisk arbetsmiljö med hög livskvalitet för sina anställda. Här finns en harmonisk mix av bostadsområden och kommersiella fastigheter, omgiven av grönskande parker och vattendrag. Täby är också känt för sitt välutvecklade samhälle med stark lokal identitet, vilket skapar en trivsam och säker atmosfär.

Kommunikationer

 • Tåg: Roslagsbanan ansluter Täby med Stockholms centrum, vilket möjliggör en bekväm pendling för de som arbetar i city.
 • Bussar: Ett omfattande bussnätverk kopplar samman Täby med närliggande områden, vilket ger goda transportmöjligheter inom hela regionen.
 • Bilåtkomst: Täby ligger väl till med tillgång till större vägar som E18, vilket förenklar resor till och från området för både anställda och kunder.
 • Cykelpendlare: Goda cykelvägar och säkra förvaringsmöjligheter uppmuntrar till en hälsosam och miljövänlig pendling.

Service

 • I Täby Centrum och dess omgivningar finns ett omfattande utbud av matställen och caféer som täcker allt från enklare snabbmat till finare middagar, perfekta för affärsluncher eller avslappnade möten.
 • Shoppingmöjligheter: En mängd butiker och serviceinrättningar finns tillgängliga för att möta de anställdas och företagens behov, från klädbutiker till elektronikaffärer.
 • Rekreation: Täby erbjuder många grönområden och sportanläggningar, vilket är idealiskt för avkoppling och teambyggande aktiviteter efter arbetet.

Parkering

I Täby finns ett brett utbud av parkeringsmöjligheter, inklusive stora offentliga parkeringshus och mindre gatumarkparkeringar. Detta gör det lätt för de som kör bil att hitta och utnyttja parkering under arbetstid, vilket är ett stort plus för besökande affärspartners och kunder.

Snabbfakta om kontorslokaler på Täby
De mest populära kontorsadressernaTäby centrum
Den genomsnittliga storleken på lediga lokaler100 - 1 000 kvm
Den genomsnittliga hyresnivån3 000 kr/kvm/år
Den vanligaste hyreskontraktslängden3 år
Täby, 127 kvm

Välkomna till denna kontorslokalen som har 5 st rum, enöppen köks-/pentrydel, 1 WC/dusch, samt en städskrubb.

 • Hyra: ca 35 000 kr/mån totalt (inkl. driftkostnad och fastighetsskatt).
 • Tillträde: Enligt överenskommelse.
Täby, 513 kvm

Före detta vårdlokal med möjlighet till hyresgästanpassning.

Välkommen till denna före detta vårdlokal i Täby Centrum om 513 kvm, i dagsläget är lokalen indelad i ett stort antal enskilda rum samt flertalet toaletter.

Vi ser gärna att en ny vårdaktör tar över lokalen och då undersöker möjligheten ifall den fungerar för eran verksamhet. Vi är även öppna för kontorsverksamhet.

Lokalen är belägen i Täby Centrum med bra kommunikationer och ett stort ubud av restauranger, butiker samt gym. Möjlighet till garageplats för medarbetare och besökare finns.

Kontorshotell-operatör: Heima

Heima är ett nytt toppmodernt och designat kontorshotell i hjärtat av Täby, 1-2 minuters promenad från busshållplats och roslagsbanan. Närhet till mängder av restauranger, sportarenor och närmaste granne till Täbys nya simhall.

 • Eget rum, innefattar totalt 2 skrivbord.
 • Total hyra per månad: xx 000 kr.
Vilka områden är ni intresserade av?

Vänligen markera åtminstone kryssrutan

Antal medarbetare / skrivbord:
0
100 000
Total hyra per månad: 0 kr
Din e-post-adress:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FAQ

Vad händer efter att jag skickar in Office Matcher-förfrågan?

Vi matchar era behov mot vår interna databas som innefattar 1000+ lediga lokaler, och återkommer med skräddarsydda förslag inom 24 h. Ni slipper maila/ringa runt till olika hyresvärdar/mäklare och får således allt underlag samlat på samma plats, inklusive hyresuppgifter. Givetvis utgår vi ifrån er unika situation och för gärna dialog tills vi hittar rätt kontor.

Vi söker nytt kontor - vad är viktigt att tänka på?

Antal medarbetare/arbetsplatser: Hur många är ni idag och hur många väntas ni vara inom 6-12 månader? Detta avgör vilken typ av hyresvärd som kan matcha era behov.

Egen lokal hos fastighetsägare eller rum på kontorshotell: Detta val står många bolag inför, där egen lokal vanligtvis innebär längre hyresavtal (3+ år), medan kontorshotell ofta erbjuder flexibilitet. Det finns fler parametrar att ta hänsyn till, såsom tillgång till mötesrum, möbler/inredning, reception, etc. Vi hjälper er att jämföra för- och nackdelarna med de olika alternativen så att ni känner er trygga inför valet av nytt kontor.

Vad kostar Officematchers tjänst?

Tjänsten kostar ingenting för kontorssökande företag.

Vi ersätts av fastighetsägarna och kontorshotellen, då vår tjänst besparar dem tid och resurser - därmed är hyresnivån densamma, oavsett om ni tar hjälp av oss eller kontaktar diverse hyresvärd på egen hand.