Såhär hjälpte OfficeMatcher ÅWL Arkitekter att "bli hyresvärd"

2024-05-24

Det blev tydligt att det finns ett stort intresse för kontorsalternativ som kompletterar traditionella hyresavtal hos fastighetsbolag och kontorshotell. I detta sammanhang uppstod diskussionen om möjligheten för ÅWL att agera hyresvärd, med stöd från OfficeMatchers expertis.

"Vi sitter i jättefina lokaler på flera våningsplan och har den senaste tiden känt att det vore trevligt att inhysa nya grannar på ett av våra våningsplan. Teamet på OfficeMatcher tog fram en strategi för hur detta kunde genomföras på ett effektivt sätt, vilket gjorde oss nyfikna att ge det en chans och testa", säger Rasmus Billing, Partner på ÅWL Arkitekter.

OfficeMatcher utgick från fastighetens och lokalernas förutsättningar när underlag togs fram, och fördes in i matchningsverktyget. Detta ledde till att man inom några veckor började träffa presumtiva hyresgäster, som presenterades för ÅWL.

"OfficeMatcher tog fram och arbetade efter en strategi som för oss fungerade utmärkt. Processen var tidseffektiv och träffsäker - här står vi, några månader senare med mycket trevliga hyresgäster i form av Singula AB, som förhoppningsvis tycker att vi är en trevlig hyresvärd", tillägger Rasmus Billing.

Vårt arbetssätt kombinerar hur fastighetsägare arbetar och vad hyresgäster söker idag, med hänsyn till vad som driver värden långsiktigt.

"Vi rekommenderar företag som är öppna för ett resultatinriktat arbetssätt att kontakta OfficeMatcher," avslutar Rasmus Billing, Partner på ÅWL Arkitekter.

Är ni också intresserade av att utforska nya möjligheter för er kontorssituation? Boka en kostnadsfri analys idag.